PRESS

KISS I SVERIGE – Boken om KISS alla Sverigebesök 1976-2013

Mellan 1976 och 2013 besökte KISS Sverige 16 gånger. De genomförde 26 konserter och gjorde fem promotionbesök och alla dessa är dokumenterade in i minsta detalj i boken KISS I SVERIGE.

Johan Falk
Johan Falk

För sju år sedan började Johan Falk arbeta med en bok om sina stora idoler KISS. Boken skulle berätta allt om bandets alla besök i Sverige. Det blev en flera år lång resa fylld av grävande i arkiv efter fakta och foton och över hundra intervjuer gjordes för att inte något av värde skulle missas. Vintern 2013 knöts Roney Lundell till projektet för att hjälpa till med att få struktur och ordning i det enorma material som Johan samlat på sig under åren genom att skriva bokens alla texter och Marko Rouvinen för att skapa en grafisk helhet som på bästa sätt presenterar det enorma materialet.

Resultatet är en inbunden bok på över 330 sidor, fylld med fakta och berättelser från fans och andra som mött bandet under deras besök i Sverige. Boken är också sprängfylld med bilder och med över 600 foton från både fans samlingar och proffsens arkiv, varav de flesta aldrig publicerats tidigare, och ytterligare över 300 bilder på bland annat tidningsurklipp, biljetter och saker som slängts ut från scenen är boken ett visuellt smörgåsbord för alla fans av rock’n’roll. Mer om boken finns på bokens hemsida www.kissisverige.com.

KISS I SVERIGE är en bok av fans för fans och vi har verkligen gjort boken vi själva skulle vilja läsa: En bok om världens bästa band på besök i världens bästa land – KISS i Sverige!

Johan Falk, Roney Lundell & Marko Rouvinen

P.S. För bokning av intervjuer eller frågor kontakta oss via info@kissisverige.com.

Högupplösta bilder:

Johan Falk

 Bild av Johan Falk, Foto: Susanne Falk

KISS-I-SVERIGE-PRESS-1  KISS-I-SVERIGE-PRESS-2  KISS-I-SVERIGE-PRESS-3